Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την Τρίτη 9/4 η διάθεση των προσκλήσεων

Την Τρίτη 9/4 η διάθεση των προσκλήσεων
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 17:29

Από την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές των φιλάθλων που θα θελήσουν να προμηθευτούν προσκλήσεις (δεν θα υπάρχουν εισιτήρια) και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στην Ιεράπετρα την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Απριλίου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, ο φίλαθλος για να προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να κάνει την προεγγραφή του σε συγκεκριμένο χώρο από την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 (εάν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες προσκλήσεις).

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προεγγραφεί από 11:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 20:00 στο παρακάτω σημείο:

Δημαρχείο Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, στο ισόγειο

Για να μπορέσει να κάνει την προεγγραφή, θα πρέπει:

-Να έχει φυσική παρουσία ο ενδιαφερόμενος

-Να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα

Όσον αφορά τους μαθητές, η προεγγραφή τους θα γίνει από τους γονείς τους, με την προϋπόθεση, να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο του μαθητή.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παραλάβουν από 25 προσκλήσεις, ενώ η Ε.Ο.ΠΕ. θα φροντίσει για την είσοδο στο γήπεδο αθλουμένων μελών των σωματείων της Κρήτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 14:00 έως 17:00. Το ίδιο ισχύει και για τις προσκλήσεις του Σαββάτου, η παραλαβή θα γίνει από 16:00 έως 18:30.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. και την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Διαβάστε επίσης

Αλύγιστη ομάδα!

Αλύγιστη ομάδα!

Εάν μια ομάδα βόλεϊ έχανε τη διαγώνιό της και μέσα σε έναν τελικό μια από πιο έμπειρες κεντρικές της, θα είχε θέματα. Αλλά οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν ψυχή και χαρακτήρα.