Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος, πάμε για το νταμπλ» (vid)

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος, πάμε για το νταμπλ» (vid)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 22:28
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ιστορία έγραψε για μια ακόμα φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» οι οποίες πήραν μέρος στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες κατέκτησαν το 9ο και μάλιστα διαδοχικό τίτλο και έτσι μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την αυτοκρατορία τους.

Η Αρέτα Κονόμη, μίλησε στο gavros.gr και τόνισε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη για την κατάκτηση του τροπαίου, έδωσε την ευχή της ώστε η Κατερίνα Γιώτα να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή κοντά στην ομάδα, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι βρέθηκαν και στις Σέρρες και ήταν για μια ακόμα φορά ο 7ος παίκτης της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Αρέτα επιστρέφετε στον Πειραιά με την κούπα. Τα συναισθήματά σου;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Ένατο για την ομάδα, έβδομο δικό μου. Με πλήγμα με τον τραυματισμό της Κατερίνας (σ.σ.: Γιώτα), ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα γερή στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά καθώς πήραμε το Κύπελλο».

Πως έζησες τον τελικό;

«Αγωνιστικά δεν αφήσαμε τον Α.Ο. Θήρας να αντιδράσει. Ήμασταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Συνεχίζουμε για τον επόμενο στόχο μας».

Και τώρα πρωτάθλημα... Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε ξανά τον ΑΟ Θήρας στους τελικούς. Πως περιμένετε αυτά τα ματς.

«Έτσι είναι. Το παιχνίδι του Κυπέλλου σίγουρα είναι διαφορετικό γιατί είναι νοκ άουτ και ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Έχουμε βρεθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα γιατί τώρα την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα του Κυπέλλου. Αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε και πάλι έτοιμες».

Μίλησε μας για τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ήταν δίπλα σας και στις Σέρρες.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας. Μας στήριξαν απίστευτα. Ήταν για μια ακόμα φορά ο 7ος παίκτης. Το έχουμε πει, το επαναλαμβάνουμε... Έχουμε πάντα ανάγκη την στήριξή τους και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης