Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη η Γιώτα

Στο Ρέντη η Γιώτα
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 18:45

Κανονικά έδωσε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, η Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού η οποία τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση του Θρύλου στις Σέρρες δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας της στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volley League κόντρα στη Θέτιδα Βούλας.

Η Γιώτα, βρίσκεται δίπλα στις συμπαίκτριές της, κάτι το οποίο έκαναν και εκείνες στο Δ.Α.Κ. των Σερρών, μιας με το τέλος του τελικού κόντρα στον Α.Ο. Θήρας όλες έσπευσαν να πανηγυρίσουν με την Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας!

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρέθηκε πίσω με 2-1 αλλά με κατάθεση δυνάμεων πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στη Θέτιδα με 3-2 και έκανε το 1-0 στις νίκες στα ημιτελικά της Volleyleague.

«Κρατάμε μόνο τη νίκη»

«Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» παρά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 κόντρα στην Θέτιδα Βούλας.

Μάλλον θα βρισκόταν… αλλού

Μάλλον θα βρισκόταν… αλλού

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή του η ρατσιστική επίθεση των οπαδών της ομάδας του κατά του παίκτη του Ηρακλή, ωστόσο την… καταδίκασε.