Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατάμε μόνο τη νίκη»

«Κρατάμε μόνο τη νίκη»
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 22:57

Μία πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-2 σετ της Θέτιδας Βούλας.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι κρατάει μόνο το αποτέλεσμα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πάντως, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το ματς έγινε μετά από τη νέα επιτυχία του τμήματος με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, κάτι το οποίο επηρέασε τις παίκτριες των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν τυχεροί σήμερα με τον τρόπο που κερδίσαμε αφού βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να χάσουμε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μετά από μια επιτυχία όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου, περίμενα ότι δεν θα παίζαμε καλά αλλά σίγουρα δεν περίμενα να παίξουμε τόσο άσχημα. Το μόνο καλό σήμερα είναι αυτή η νίκη, γιατί ήμασταν πολύ κοντά στο να χάσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας!

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρέθηκε πίσω με 2-1 αλλά με κατάθεση δυνάμεων πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στη Θέτιδα με 3-2 και έκανε το 1-0 στις νίκες στα ημιτελικά της Volleyleague.

Στο Ρέντη η Γιώτα

Στο Ρέντη η Γιώτα

Η κεντρική του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της.