Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό»

«Πολύ μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 00:20

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό του προφίλ, διοργανώνοντας την εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση» στο κλειστό του Ρέντη. Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη» με σκοπό την ψυχαγωγία τους και την ενεργή ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να περάσουν στιγμές χαράς υπό την καθοδήγηση των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων βόλεϊ Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών, καθώς και των ακαδημιών βόλεϊ και χάντμπολ του Θρύλου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού έδειξαν να απολαμβάνουν την συναναστροφή τους και το παιχνίδι με τα άτομα του Ιδρύματος, τονίζοντας την σημασία διοργάνωσης τέτοιων πρωτοβουλιών!

Μάλιστα, η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό για αυτή την πρωτοβουλία. Ο αθλητισμός είναι για όλους και αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά. Ο αθλητισμός είναι το ισχυρότερο μέσο για την κοινωνικοποίηση των ευπαθών ομάδων. Όλοι οι αθλητές είμαστε στο πλευρό τους, στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και θέλουμε να βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους με τα πραγματικά τους χαμόγελα».

Από την πλευρά της, η Αρέτα Κονόμη τόνισε: «Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία του συλλόγου, να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες, να συμβάλουμε στην κοινωνικοποίηση αυτών των ατόμων μέσω του αθλητισμού και να τους φέρουμε πιο κοντά μας! Πραγματικά θέλουμε να τους στηρίξουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Η Μαρία Νομικού ανέφερε: «Μια σημαντική πρωτοβουλία του συλλόγου που χαίρομαι πραγματικά που είμαι εδώ και συμμετέχω. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρέπει να νιώσουν μέρος της κοινωνίας και είναι σημαντική πρωτοβουλία. Συμμετέχουμε όλοι και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα».

Τέλος, ο Γιώργος Πετρέας υπογράμμισε: «Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα, να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται την στήριξη όλων μας! Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού που δείχνει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, στηρίζοντας τα άτομα με νοητική υστέρηση. Όταν χρειάζεται, είναι πάντα εκεί και είμαστε χαρούμενοι να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις».

Διαβάστε επίσης

Νίκη και έφυγαν για τελικό!

Νίκη και έφυγαν για τελικό!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν ως στόχο τη νέα νίκη κόντρα στη Θέτιδα, στη Βούλα (13/4, 19:00) για να τελειώσουν με την πρόκριση.