Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 19:18

Με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού μίλησε ο Μαρί Λέσκοφ. Σε δηλώσεις του, ο Μολδαβός πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, με αφορμή τον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Ρέντη (13/4, 20:30), για την Volleyleague, χαρακτήρισε τον Θρύλο ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, ο Λέσκοφ δήλωσε:

«Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και είναι πάντα καλή ευκαιρία να παίζουμε δείχνοντας ποιοτικό βόλεϊ. Όταν αγωνίζεσαι με καλύτερη ομάδα μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητες σου και να ανέβεις επίπεδο.

Έχουμε ήδη καταφέρει να τους κερδίσουμε στην έδρα μας στην κανονική περίοδο με 3-2. Και στον πρώτο γύρο κάναμε πολύ καλό αγώνα και στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά έχουμε την ευκαιρία και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εκτός από αυτή τη σειρά ημιτελικών έχουμε και άλλη ευκαιρία να συναντηθούμε στον τελικό του Κυπέλλου εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή και ο Ολυμπιακος νικήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι ακόμα μια πρόκληση που μπορεί να κερδίσουμε και κάποιον τίτλο.

Ερχεται η πιο κρίσιμη περίοδος που θα κριθούν όλα. Εάν καταφέρουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όλα είναι πιθανά. Θα είμαστε μακριά από τη Σύρο για περιπου 10 ημέρες και θα δώσουμε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και μετά θα πάμε στην Κρήτη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είναι η ώρα της κρίσης για όλους».

Διαβάστε επίσης