Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο ρόστερ και βάθος στον πάγκο

Γεμάτο ρόστερ και βάθος στον πάγκο
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 11:17

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Φοίνικα Σύρου, νικώντας και τη Δευτέρα το βράδυ με 3-1 σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Volleyleague. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πώς ο πάγκος του Θρύλου δήλωσε «παρών». Και είχαν καταλυτική συνδρομή στη νίκη που σημείωσε η ομάδα του Μπενίτεθ.

Ο Χριστοφιδέλης ήρθε από τον πάγκο και ήταν εξαιρετικός, ο Ζουπάνης με τον Σμαραγδή έκαναν για μια ακόμα πολύ καλή δουλειά, ενώ και ο Στιβαχτής βοήθησε αρκετά. Κάτι που ισχύει και για τον δεύτερο λίμπερο, τον Δαρίδη. Σημασία έχει πώς σε αυτή τη φάση της σεζόν, παραμονές του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στην Ιεράπετρα (19/4), όλοι είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλές λύσεις κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Το βάθος στον πάγκο είναι σημαντικό για έναν προπονητή. Να έχει δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερες αξιόπιστες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά εγώ…»

«Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά εγώ…»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, έδωσε ο Γιώργος Πετρέας σε δηλώσεις που παραχώρησε.