Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Κρήτη Ελλάδα είναι!

Και η Κρήτη Ελλάδα είναι!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 20:44

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε πλέον στον πρώτο και μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ των Ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν βαλθεί να μας ...τρελάνουν.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου της ομάδας ενόψει των αγώνων του Final-4 είπε λίγο πολύ ότι ο Ολυμπιακός είναι ευνοημένος επειδή η διοργάνωση διεξάγεται στη Νότια Ελλάδα και όχι στη Βόρεια.

«Το σημαντικό είναι ότι και φέτος γίνεται στη Νότια Ελλάδα, και αυτό αποτελεί ένα χάντικαπ για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι σε διοργανώσεις που γίνονται σε αυτή τη μορφή, ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου. Ελπίζουμε του χρόνου, η συγκεκριμένη διοργάνωση να έρθει στην Βόρεια Ελλάδα και όπως γνωρίζω γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως ο Παϊσιάδης δεν θυμάται τα τραγελαφικά που έκαναν την περσινή χρονιά στον ημιτελικό του Final-4 της Ρόδου όταν και… καλά είχαν ξεχάσει τα δελτία της ομάδας τους με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όταν όμως το χρονικό όριο για την παράδοσή τους είχε ολοκληρωθεί, εμφανίστηκαν ως δια μαγείας. Και έτσι ξεκίνησε κανονικά η αναμέτρηση.

Να πάμε και πιο πίσω; Το 2017 το Final-4 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο. Εκεί είχε αποφασιστεί οι ομάδες να πάρουν από 50 προσκλήσεις. Αυτές του ΠΑΟΚ όμως έγιναν ξανά με έναν μαγικό τρόπο 1000. Να πάμε ακόμα πιο πίσω; Στο Final-4 της Δράμας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ήταν που πέταγαν πέτρες και τραυμάτισαν παίκτες του Ολυμπιακού;

Αλλά είπαμε. Η Ιεράπετρα είναι Νότια Ελλάδα και εκεί έχει... πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν διεξαχθεί 6 Final-4 ενώ μόλις 1 στον Πειραιά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε επίσης