Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος, παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς»

«Περήφανος, παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 21:12

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει επικρατήσει του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 της Ιεράπετρας πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες των Αλεξίεφ και Κουμεντάκη.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι είναι περήφανος για την ομάδα του μιας και οι παίκτες του έδωσαν το 100%.

Αναλυτικά:

Για την ήττα: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Το πώς παλέψανε και που έδωσαν το 100% του εαυτού τους. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι τραυματισμοί: «Το να έχεις παίκτες τραυματισμένους αυτή τη χρονική περίοδο είναι αποτυχία, αλλά εμείς δουλεύουμε στο 100% με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Προκλήσεις από τον Ντίμα Φιλίποφ

Προκλήσεις από τον Ντίμα Φιλίποφ

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, έπειτα από μία απαράδεκτη, άσεμνη χειρονομία του παίκτη των Θεσσαλονικέων στον κόσμο του Θρύλου.

Έπαιξαν ρόλο οι ελλείψεις

Έπαιξαν ρόλο οι ελλείψεις

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε με βασικές απουσίες (Αλεξίεφ και Κουμεντάκης) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε εκτός τελικού μετά το 3-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ.