Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε η περίοδος των πρωταθλημάτων!

Έφτασε η περίοδος των πρωταθλημάτων!
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 12:24

Κάθε φορά που μπαίνει ο Απρίλιος αρχίζει και η συλλογή των τροπαίων του πρωταθλητή για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι κούπες είναι πολλές, πάρα πολλές. Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία ασταμάτητη. Σε όλα τα σπορ. Βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών, πόλο Ανδρών, πόλο Γυναικών, χάντμπολ Ανδρών και μπάσκετ Γυναικών. Ο Θρύλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα απόλυτο, δηλαδή 6 πρωταθλήματα από ισάριθμες, διαφορετικές ομάδες του.

Με «όπλο» πάντα τον λαό του. Την απόλυτη και μεγάλη δύναμή του. Πάντα δίπλα στις ομάδες του Ερασιτέχνη, οι οπαδοί του Θρύλου είναι εκεί για να δίνουν ώθηση σε αθλητές και αθλήτριες, να τους σπρώχνουν για να φτάσουν σε νέες νίκες, σε νέες επιτυχίες, σε νέους τίτλους, σε νέα πρωταθλήματα.

Η αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με το βόλεϊ Γυναικών. Η σειρά των τελικών «άνοιξε» κόντρα στον Πανναξιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 και πλέον απέχει δύο νίκες από το 7ο σερί νταμπλ του. Θα ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες του Θρύλου, από τα άλλα αθλήματα. Ραντεβού με την κούπα του πρωταθλητή έχουν όλοι και όλες, τον Μάιο του 2019. Η μία μετά την άλλη θα καταλήξουν σε «ερυθρόλευκα» χέρια, θα πάρουν θέση στην τροπαιοθήκη των γραφείων του Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί. Να γεμίσει κλειστά γυμναστήρια, κολυμβητήρια, όπου κι αν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Για να μεγαλώσει κι άλλο η «πλούσια» συλλογή τροπαίων του συλλόγου. Να κάνει για μια ακόμα χρονιά το απόλυτο ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό που θέλει τη Μ. Τρίτη (23/4, 20:00) να τελειώσει τη σειρά με τον Φοίνικα και να περάσει στον τελικό.

Προορισμός... Σύρος

Προορισμός... Σύρος

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ταξιδεύει η αποστολή του Ολυμπιακού για το νησί των Κυκλάδων.