Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προορισμός... Σύρος

Προορισμός... Σύρος
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 15:02

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρα για τη Σύρο. Στο νησί των Κυκλάδων, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/4, 20:00) αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στο τρίτο ματς της ημιτελικής σειράς που είναι στο 2-0 για τον Θρύλο. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θέλει μια ακόμα για να περάσει στους τελικούς της Volleyleague.

Η αποστολή θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Ερμούπολης, έχοντας ως στόχο να πάρει το ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» και να τελειώσει τη σειρά, χωρίς να χρειαστεί να γίνει το 4ο ματς που είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4, 17:00).

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που έλειψε από το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και οι Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό που θέλει τη Μ. Τρίτη (23/4, 20:00) να τελειώσει τη σειρά με τον Φοίνικα και να περάσει στον τελικό.