Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο Ρέντη»

«Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο Ρέντη»
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 00:33

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει το έβδομο σερί νταμπλ, με τον κόσμο της στο κλειστό του Ρέντη, έχει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού την Πρωτομαγιά. Και αυτό, διότι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών κόντρα στον Πανναξιακό και χρειάζεται μία ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Μετά το ματς στη Νάξο, ο προπονητής του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε:

«Ήταν σίγουρα ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανναξιακός έπαιξε καλύτερα αλλά η ομάδας μας είχε σωστή αντίδραση και έκανε ένα καλό παιχνίδι. Στα δύσκολα αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, μπρoστά στον κόσμο μας στο Ρέντη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης

Με καλύτερο πρόσωπο για το 3-1!

Με καλύτερο πρόσωπο για το 3-1!

Τον Φοίνικα Σύρου αντιμετωπίζει σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (25/4, live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports HD) στην Ερμούπολη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, για τον τέταρτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague.

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Φοίνικας Σύρου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στην Ερμούπολη και θέλει τη νίκη για να κάνει το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών και έτσι να περάσει τους τελικούς της Volleyleague. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports HD.

Μία… ανάσα από το 7ο σερί νταμπλ!

Μία… ανάσα από το 7ο σερί νταμπλ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέρασε άνετα από τη Νάξο, επικρατώντας με 3-0 σετ του Πανναξιακού, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον την Πρωτομαγιά στο Ρέντη θα έχει την ευκαιρία μαζί με τον κόσμο της να κατακτήσει τον τίτλο και του πρωταθλήματος.

«Πάμε ομάδα» (pic)

«Πάμε ομάδα» (pic)

Η Κατερίνα Γιώτα έστειλε το μήνυμά στις συμπαίκτριές της ενόψει του αγώνα με τον Πανναξιακό στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος.