Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερα ματς ο Ερασιτέχνης αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα ματς ο Ερασιτέχνης αυτή την εβδομάδα
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - 13:53

Τέσσερις αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την εβδομάδα που διανύουμε. Την αρχή κάνει την Τετάρτη (1/5) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague και με νίκη θα κατακτήσουν το 7ο σερί νταμπλ.

Στη συνέχεια την Πέμπτη (2/5) ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα πόλο. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Γλυφάδα και θέλουν να κάνουν το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται ώστε να προκριθούν για άλλη μια χρονιά στους τελικούς της Α1. Η δεύτερη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες είναι μετά από δύο ημέρες και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (4/5).

Τέλος την Παρασκευή (3/5) ξεκινούν και οι τελικοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με πλεονέκτημα έδρας, με την πρώτη αναμέτρηση φυσικά να είναι στο Ρέντη και θέλουν να πάρουν τρεις νίκες ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις και βάζει πλώρη για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μια απίστευτη χρονιά! (vid)

Μια απίστευτη χρονιά! (vid)

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια τα κορίτσια του Θρύλου ολοκλήρωσαν μια εκπληκτική σεζόν με το νταμπλ στην Ελλάδα, συμμετέχοντας παράλληλα στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τελικό.