Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγραψε ιστορία με το 7ο σερί νταμπλ!

Έγραψε ιστορία με το 7ο σερί νταμπλ!
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 20:26

Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία το απόγευμα της Πρωτομαγιάς. Νίκησαν τον Πανναξιακό με 3-0 σετ (25-23, 25-15, 25-14) και με 3-0 στη σειρά των τελικών, κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα και νταμπλ της ιστορίας τους.

Το δεύτερο, όμως, αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα. Κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν από άλλη ομάδα. Οι «ερυθρόλευκες» ξεπέρασαν τον Παναθηναϊκό που είχε φτάσει σε έξι σερί νταμπλ.

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού έγραψαν και πάλι ιστορία και πέτυχαν κάτι που αποδεικνύει ξεκάθαρα, με κάθε τρόπο, πώς δεν είναι απλά η καλύτερη ομάδα στην ιστορία, αλλά πώς η «ερυθρόλευκη» αυτοκρατορία συνεχίζεται και αυτή η ομάδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο κάθε σεζόν που περνά.

Διαβάστε επίσης

MVP η Χριστοδούλου! (vid)

MVP η Χριστοδούλου! (vid)

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη του του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε και πάλι ο Θρύλος.

Το αφιέρωσαν στην Γιώτα! (vid)

Το αφιέρωσαν στην Γιώτα! (vid)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αφιέρωσαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, Κατερίνα Γιώτα.

Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (vid)

Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει δώσει το «παρών» στο «Μ. Μερκούρη», παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στον Πανναξιακό στον δρόμο για το 7ο σερί νταμπλ.