Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη κούπα για τον Μιχάλη Κουντούρη!

Μία ακόμη κούπα για τον Μιχάλη Κουντούρη!
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 21:21

Δεν σταματά να κατακτά κούπες ο Μιχάλης Κουντούρης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πανηγύρισε ακόμη μία κατάκτηση τροπαίου από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων», η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Πανναξιακού στον 3ο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πραγματικά είναι απίθανο αυτό που έχει καταφέρει ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος έχοντας φυσικά την τεράστια στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού έχει οδηγήσει τον Θρύλο εκεί που ανήκει, στην κορυφή, κατακτώντας συνεχώς κούπες!

Με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο λαμπρή, αφού ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολλά ακόμη τρόπαια να κατακτήσει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Διαβάστε επίσης

Η κούπα στον ηγέτη του Θρύλου! (vid)

Η κούπα στον ηγέτη του Θρύλου! (vid)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αμέσως μετά την απονομή του πρωταθλήματος, κατευθύνθηκαν προς τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί μία ακόμη τεράστια επιτυχία του Θρύλου.

Το αφιέρωσαν στην Γιώτα! (vid)

Το αφιέρωσαν στην Γιώτα! (vid)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αφιέρωσαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, Κατερίνα Γιώτα.