Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες» (vid)
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 22:08

Απόλυτα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη νέα επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του νταμπλ για 7η σερί χρονιά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Θρύλου αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις «ερυθρόλευκες» μίλησε στο «redaroume» και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να σημειώνει νίκες και τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, αναφέρθηκε στις βοήθειες και στη στήριξή του στον Ερασιτέχνη Θρύλο, προκειμένου να έρχονται επιτυχίες όπως αυτή από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ενώ τέλος επισήμανε ότι αποτελεί ικανοποίηση του ίδιου, αλλά και όλων των ανθρώπων της ομάδας να κάνουν χαρούμενoυς τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε:

«Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε όλοι μαζί απόψε εδώ, για μία ακόμα μεγάλη νίκη, κατάκτηση πρωταθλήματος και να βλέπουμε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να παίρνουν πρωταθλήματα, να κερδίσουν και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτό είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά, και τους αξίζει κάθε μπράβο. Πιστεύω ότι και τα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν».

Για το αν οι επιτυχίες των ομάδων του Ολυμπιακού είναι ταυτισμένες με τη δύναμη του Πειραιά:

«Σίγουρα είναι ταυτισμένα γιατί ο Πειραιάς έχει ανθρώπους που καθημερινά βγαίνουν νικητές, είναι άνθρωποι του μόχθου, δίνουν τις μάχες τους, κερδίζουν. Αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες μας και είναι κάτι που είναι δεύτερή μας φύση και έχουμε μάθει και έχουμε μάθει να κερδίζουμε, έχουμε μάθει να δημιουργούμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για όλο αυτό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απαρτίζεται από απλά παιδιά με κοινό σημείο τους την αγάπη τους για την ομάδα:

«Καταρχήν αγαπάνε την ομάδα. Δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν για την μεγάλη τους αγάπη, που είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά είμαστε και εμείς δίπλα τους, τους βοηθάμε, φέρνουμε μεγάλους παίκτες, να είναι κοντά τους. Όλοι μαζί να κερδίζουν, να κερδίζουν πρωταθλήματα και να είναι έτσι όλοι οι φίλαθλοί μας χαρούμενοι, όχι μόνο στην Πειραιά και στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Ξέρετε έχουμε εκατομμύρια οπαδούς που εμένα μου δίνει ιδιαίτερη χαρά να τους κάνουμε κάθε χρόνο χαρούμενους».

Για το αν ο Ολυμπιακός σταματάει:

«Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο οποίος θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες».

Διαβάστε επίσης

Η κούπα στον ηγέτη του Θρύλου! (vid)

Η κούπα στον ηγέτη του Θρύλου! (vid)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αμέσως μετά την απονομή του πρωταθλήματος, κατευθύνθηκαν προς τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί μία ακόμη τεράστια επιτυχία του Θρύλου.