Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης μας έχουν οδηγήσει σε όλες μας τις επιτυχίες»

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης μας έχουν οδηγήσει σε όλες μας τις επιτυχίες»
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 - 22:12

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη αναφέρθηκε στις δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Η αρχηγός του Θρύλου τόνισε ότι χωρίς τη βοήθειά τους οι «ερυθρόλευκες» δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο, ενώ ευχήθηκε να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κύπελλα γιατί ο Ολυμπιακός το αξίζει.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε σε μια ακόμα κατάκτηση. Μια σεζόν με πολύ κούραση έφτασε στο τέλος της και πετύχαμε τους στόχους μας κάτι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους μας που ήταν και σήμερα δίπλα μας, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Αυτοί μας έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, σε όλες μας τις επιτυχίες.

Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κύπελλα γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες δικές μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Είχαμε δυο πολύ σημαντικές απουσίες και τραυματισμούς, της Χίπε και της Γιώτα, αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και ψυχή για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να φτάσει στον στόχο της».

Διαβάστε επίσης