Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα εισιτήρια για την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ…

Τα εισιτήρια για την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ…
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 - 23:20

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται την Παρασκευή (3/5) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν (18:30) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague, έχοντας ως έξτρα «όπλο» τον κόσμο τους!

Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης ενημέρωσε για τα εισιτήρια του εν λόγω ματς τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Αναλυτικά, η ενημέρωση του Θρύλου:

«Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Tα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ και θα διατίθενται την Παρασκευή (3/5) από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-16:00 και από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη».

Διαβάστε επίσης

«Να κερδίσουμε με καλό βόλεϊ»

«Να κερδίσουμε με καλό βόλεϊ»

Οι δηλώσεις του Γκάβιν Σμιτ, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague, μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Παρασκευή (3/5) στο κλειστό του Ρέντη…

Με Αλεξίεφ για το πρώτο βήμα ο Θρύλος

Με Αλεξίεφ για το πρώτο βήμα ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Βούλγαρο ακραίο να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.