Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα!

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 08:03

Στη «μάχη» του 29ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ρίχνεται σήμερα, Παρασκευή (3/5) ο Ολυμπιακός! Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου αντιμετωπίζει (18:30, live στο gavros.gr/ERT3) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague.

Με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στην πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται, για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Με σύμμαχο τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ θέλει να «καρφώσει» για τέταρτη φορά φέτος τους Θεσσαλονικείς και να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή στο θρόνο του! Σε ένα ματς στο οποίο ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα έχει όλα τα «όπλα» του.

Να σημειωθεί, ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Ενώ υπενθυμίζεται, ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ και θα διατίθενται από τα γραφεία του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-16:00 και από τις 17:00 μέχρι την έναρξη από το εκδοτήριο του Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

«Να κερδίσουμε με καλό βόλεϊ»

«Να κερδίσουμε με καλό βόλεϊ»

Οι δηλώσεις του Γκάβιν Σμιτ, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague, μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Παρασκευή (3/5) στο κλειστό του Ρέντη…