Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προέδρους για την στήριξη» (vid)

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προέδρους για την στήριξη» (vid)
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 17:07
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ιστορία έγραψε την Πρωτομαγιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν και στον τρίτο τελικό της Volleyleague του Πανναξιακού και έτσι κατέκτησε το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα και παράλληλα έκαναν και ένα μοναδικό ρεκόρ φτάνοντας στα 7 σερί νταμπλ.

Η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε σε αυτή την κατάκτηση, η οποία μάλιστα είναι και η έβδομη προσωπική της, μίλησε για τον τίτλο της MVP που πήρε, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει και να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Μιχάλη Κουντούρη, για την στήριξη στην ομάδα της.

Στέλλα νίκη και στο τρίτο ματς και ήρθε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

«Είναι μια μεγάλη λύτρωση και χαρά που τελείωσε ένα ακόμα πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές εμάς. Όπως έχει πει ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί κύπελλα. Αυτό οφείλεται και στους δύο προέδρους μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη που ήρθαν και μας είδαν και θέλω να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουνε και τους αφιερώνουμε τους τίτλους».

Είσαι μέλος της ομάδας και στα επτά σερί πρωταθλήματα και νταμπλ. Πόσο διαφορετικό είναι το συναίσθημα κάθε χρόνο;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζεται ποτέ το να φτάνεις σε έναν τελικό και να σηκώνεις ένα κύπελλο. Είναι κάθε φορά το ίδιο. Έχω ακόμα την ίδια δίψα και την ίδια θέληση για να πρωταγωνιστεί η ομάδα μου και να σηκώνουμε όλοι μαζί τους τίτλους στο τέλος. Νομίζω ότι ποτέ δεν χορταίνεις. Νομίζω ότι πάντα θα θες παραπάνω και όπως λένε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Τίτλος MVP. Το περίμενες;

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι έκανα μια αρκετά καλή χρονιά φέτος. Φυσικά χωρίς τις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μου δεν θα είχαμε φτάσει εδώ, τους το χρωστάω, τους το αφιερώνω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Και από εκεί και πέρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον προσωπικό μου τίτλο».

Και τέλος μια ευχή για του χρόνου;

«Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε και πάνω από όλα να έχουμε υγεία, γιατί έχω καταλάβει ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα προβλέπεται για την επόμενη χρονιά. Εύχομαι να υπάρξει ένας καλός ανταγωνισμός, να δούμε ένα ποιοτικό βόλεϊ και φυσικά στο τέλος να πανηγυρίσουμε και πάλι εμείς».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague. Live στις 18:30 στο gavros.gr/ERT3.