Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στο πλευρό του Αυτοκράτορα! (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στο πλευρό του Αυτοκράτορα! (pics)
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 18:47

Δίπλα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται για ακόμη μία φορά σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Τάκης Αγραφιώτης, καθώς και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ και η ανδρική ομάδα χάντμπολ έχουν δώσει το «παρών» στο Ρέντη, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη «μάχη» του Θρύλου στον 1ο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες είναι μία οικογένεια, με όλα τα τμήματα του συλλόγου να είναι ενωμένα, στηρίζοντας το ένα το άλλο, κάτι το οποίο φαίνεται για ακόμη μία φορά, με στόχο να συνεχίσει ο Θρύλος να σημειώνει τεράστιες επιτυχίες και να πανηγυρίζει τίτλους σε όλα τα σπορ.

Φυσικά, το «παρών» στο Ρέντη έχει δώσει, όπως πάντα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο πρόεδρος και υποστηρικτής του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Πέτρος Μαντούβαλος.

Διαβάστε επίσης

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)

«Μαγική» ατμόσφαιρα στο Ρέντη! (vids)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη», στηρίζοντας με τη δυνατή φωνή του τους παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου στον 1ο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Το λιμάνι είναι βαθύ!

Ένα ακόμα κάρφωμα του Θρύλου στον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-21) στον πρώτο τελικό με εξαιρετικό Ράουβερντινκ και πρώτο σκόρερ τον Σμιτ με 16 πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-0 σετ (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο τελικό της Volleyleague. Live στις 18:30 στο gavros.gr/ERT3.