Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Του χρόνου τα ίδια και ακόμα καλύτερα»

«Του χρόνου τα ίδια και ακόμα καλύτερα»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 08:34
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ιστορία έγραψε την Πρωτομαγιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν και στον τρίτο τελικό της Volleyleague του Πανναξιακού και έτσι κατέκτησε το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα και παράλληλα έκαναν και ένα μοναδικό ρεκόρ φτάνοντας στα 7 σερί νταμπλ.

Η Μαρία Νομικού μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε γενικότερα στη φετινή χρονιά, στη δύναμη που παίρνουν οι «ερυθρόλευκες» από τον κόσμο τους ενώ έδωσε και την ευχή της για την επόμενη χρονιά.

Μαρία πήρατε τελικά το νταμπλ...

«Όπως το είχαμε πει και στο κύπελλο έγινε. Πήραμε και το πρωτάθλημα και τελείωσε η υπόθεση για φέτος».

Τα συναισθήματά σου...

«Δεν υπάρχουν συναισθήματα. Χαρά, ευτυχία και βασικά είναι μια πώς να το πω, μια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη χρονιά. Κάναμε αυτό που θέλαμε, πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε και το κύπελλο και πάμε και για του χρόνου. Και η ευχή για του χρόνου, τα ίδια και ακόμα καλύτερα».

Ο κόσμος ξανά εδώ, και πάλι γεμάτο το Ρέντη...

«Όπως πάντα. Ο κόσμος μας ακολουθεί και χαιρόμαστε για αυτό γιατί είναι μια επιπλέον δύναμη για εμάς και μια στήριξη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πάντα να συνεχίζει να φωνάζει για εμάς».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και να κάνει νέο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.

Στην Πυλαία για το δεύτερο βήμα!

Στην Πυλαία για το δεύτερο βήμα!

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα, Δευτέρα (6/5, live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) στην Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο τελικό της Volleyleague…