Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης μας δείχνουν την αγάπη τους…»

«Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης μας δείχνουν την αγάπη τους…»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 20:13

Καλεσμένη στην «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν η Στέλλα Χριστοδούλου, μαζί με την Αρέτα Κονόμη. Με την κορυφαία Ελληνίδα πασαδόρο να μιλά, μεταξύ άλλων, για το έβδομο σερί πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η αρχηγός του Θρύλου είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Μιχάλη Κουντούρη!

Συγκεκριμένα, η Χριστοδούλου είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη…

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που φέραμε το τρόπαιο στο σύλλογο μας! Ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να τα δίνουμε όλα για αυτή την ομάδα. Ο αριθμός 7 είναι, άλλωστε, συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό».

Για το μέταλλο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού: «Η ομάδα διψάει για τίτλους και βγάζει πάντα ψυχή στο κάθε παιχνίδι, στοιχείο που την χαρακτηρίζει ως ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με δυο σοβαρούς τραυματισμούς, της Σάσκια Χίπε στα μέσα της χρονιάς και της Κατερίνας Γιώτα στον τελικό του Κυπέλλου. Είμαι πολύ χαρούμενη για την Κατερίνα την Ζακχαίου και την Κωνσταντίνα Βλαχάκη που κάλυψαν άξια αυτό το κενό».

Για την παρουσία των Μαρινάκη και Κουντούρη στο κλειστό του Ρέντη, στον τρίτο τελικό της Volleyleague: «Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας, στους αθλητές όλων των τμημάτων που ήρθαν στο γήπεδο αλλά κυρίως στους Προέδρους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις μπροστά στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Έχουν δείξει πολύ μεγάλη αγάπη στους αθλητές τους και από την πλευρά μας υποσχόμαστε να φέρουμε και άλλους τίτλους».

Για την στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ: «Τόσα χρόνια γνωρίζουμε από κοντά πολλούς πιστούς οπαδούς μας! Τους ευχαριστούμε πολύ για όλα. Εύχομαι κάθε χρόνο να κερδίζουμε και περισσότερο κόσμο. Είναι επίσης πολύ συγκινητικό που τους βλέπουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και να ευχαριστήσουμε τα χιλιάδες Μέλη του Ερασιτέχνη και τους κατόχους της Κάρτας Φιλάθλου που αποτελούν τη βάση των τεράστιων επιτυχιών όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη».

Για την πορεία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου: «Και ο σύλλογος και το τμήμα μας έχει μια σταθερή και συνεχώς ανοδική πορεία. Σε όλο αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η έλευση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς! Όλοι οι προκάτοχοι του έβαλαν το λιθαράκι τους, αλλά ο κόουτς μας έφερε την σέρβικη νοοτροπία. Μας έμαθε να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία».

Για την ανάδειξη της ως MVP του πρωταθλήματος της Volleyleague: «Είναι ωραίο στο τέλος της κάθε χρονιάς να επιβραβεύονται οι κόποι σου. Όλοι μαζί φτάνουμε στις επιτυχίες! Είναι ομαδικό το άθλημα και όλοι μαζί κερδίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Τα «καρφώματα» δεν έχουν τελειωμό!

Τα «καρφώματα» δεν έχουν τελειωμό!

Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός έκανε... παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, νίκησε με ανατροπή 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (9/5, 18:30) σηκώνει την κούπα με τον κόσμο του στο Ρέντη.

«ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!» (pic)

«ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά μετά τη νέα νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.