Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα ξεκινούν από την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου»

«Όλα ξεκινούν από την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 19:38

Συνέντευξη στην «Μεγάλη μου Αγάπη» παραχώρησε η Αρέτα Κονόμη. Η διεθνής λίμπερο μίλησε μεταξύ άλλων για το νταμπλ που κατέκτησε με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη, τους ΓΑΥΡΟΥΣ και την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου.

Συγκεκριμένα, η Κονόμη είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Θρύλου…

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Έβδομο σερί πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενες που φτάσαμε στον στόχο μας! Χρόνο με το χρόνο είναι πολύ διαφορετικό το κάθε πρωτάθλημα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνουν ρυθμό και σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι η Ευρώπη τελείωσε πιο νωρίς. Η ομάδα όμως έχει μέταλλο, συνεχίσαμε δυνατά και φτάσαμε στην κατάκτηση του νταμπλ».

Για την παρουσία των Μαρινάκη και Κουντούρη στο κλειστό του Ρέντη, στον τρίτο τελικό της Volleyleague: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις την στήριξη των ηγετών του συλλόγου έμπρακτα. Ήταν τιμή μας να βρεθεί στο γήπεδο ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης! Οι πρόεδροι μας είναι πάντα στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει σιγουριά και ασφάλεια, ώστε να κάνουμε απερίσπαστες τη δουλειά μας».

Για την στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ: «Ο κόσμος μας είναι καταπληκτικός! Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ατμόσφαιρα, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι μαγική ατμόσφαιρα και μοναδικό συναίσθημα. Μπορεί να ακούγεται τετριμένο, αλλά μας δίνει άλλο παλμό. Τους ακούς και σου δίνουν ώθηση».

Για το μέταλλο της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου: «Η ομάδα έχει ψυχή και παίκτριες που θα το πάρουν πάνω τους. Εμπιστεύεσαι την ομάδα και τις συμπαίκτριες σου και ξέρεις ότι θα τα καταφέρει στο τέλος και θα φτάσει στον στόχο της. Πάντα θα βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να τα καταφέρουμε. Η μια καλύπτει την άλλη και όλες μαζί τα δίνουμε όλα για αυτή την ομάδα».

Για τις Κάρτες Μέλους και Φιλάθλου: «Από εκεί ξεκινάνε όλα. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική και για να υπάρξουν οι αθλητές στο γήπεδο και να κατακτήσουν τις κούπες, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, που τους έχουν στηρίξει από την αρχή. Οφείλουμε κάθε χρόνο ένα τεράστιο ευχαριστώ και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα ανανεώσουν τις κάρτες μέλους και φιλάθλου, στηρίζοντας μας».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και να κάνει νέο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.