Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό η Κακουράτου!

Στον Ολυμπιακό η Κακουράτου!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 17:50

Ακόμα δεν έχουν προλάβει να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού νταμπλ από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον δεύτερη καλύτερη λίμπερο του πρωταθλήματος της Volleyleague, την Ξένια Κακουράτου. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανναξιακού βοηθώντας μάλιστα την ομάδα της να αγωνιστεί στους τελικούς κόντρα στον Θρύλο.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε γιατί η Ειρήνη Κοκκινάκη έχει αποφασίσει να σταματήσει την επαγγελματική απασχόληση με το βόλεϊ μιας και θέλει να ρίξει το βάρος στις σπουδές της.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στις λίμπερο του πρωταθλήματος με Κονόμη και Κακουράτου.

Παράλληλα αυτή η κίνηση δείχνει και το ότι ο Θρύλος έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και κάνει τα... κουμάντα του πριν μπουν καν στη διαδικασία να βρουν παίκτριες ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Τέλος να σημειώσουμε ότι με την έλευση της Κακουράτου, μεγαλώνει και η διεθνής παροικία στον Ολυμπιακό, μιας και πλέον ο κορμός της εθνικής ομάδας θα είναι «ερυθρόλευκος» με τις Χριστοδούλου, Κονόμη, Λαμπρούση και Γιώτα.

Διαβάστε επίσης

Έξι Πειραιώτες στην Εθνική!

Έξι Πειραιώτες στην Εθνική!

Στιβαχτής, Ζουπάνης, Παπαλεξίου, Κουμεντάκης, Δαρίδης και Πετρέας για προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενόψει του Silver European League…

Με το μυαλό στο γήπεδο

Με το μυαλό στο γήπεδο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν... ασχολούνται με το σκορ στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο με το ματς της Πέμπτης. Σαν να αρχίζουν οι τελικοί αύριο...

Ξεκούραση και από αύριο ξανά δουλειά

Ξεκούραση και από αύριο ξανά δουλειά

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/5) από τη Θεσσαλονίκη με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην βάζει προπόνηση την σημερινή ημέρα.

Οι ομάδες για τη σεζόν 2019-20

Οι ομάδες για τη σεζόν 2019-20

Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volleyleague των Γυναικών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.