Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρίτο «κάρφωμα» στο Ρέντη θα φέρει την κούπα!

Το τρίτο «κάρφωμα» στο Ρέντη θα φέρει την κούπα!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 16:29

Ημέρα κούπας θέλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θέλουν να είναι η Πέμπτη 9 Μαΐου. Το απόγευμα (18:30) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στον τρίτο τελικό της φετινής Volleyleague. Με το σκορ στη σειρά να είναι ήδη στο 2-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Οι αθλητές του Θρύλου είναι προσηλωμένοι στο στόχο για να μπορέσουν να κάνουν το τρία στα τρία στη σειρά και να τελειώσουν το πρωτάθλημα, σε ένα κατάμεστο Ρέντη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι ο παίκτης παραπάνω που θα δώσει ώθηση για την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος στην ιστορία.

Στην αποστολή για τον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟΚ είναι οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ και Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Sold out ο τρίτος τελικός (pic)

Sold out ο τρίτος τελικός (pic)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγο πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης (9/5, 18:30) με τον ΠΑΟΚ.

Με το μυαλό στο γήπεδο

Με το μυαλό στο γήπεδο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν... ασχολούνται με το σκορ στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο με το ματς της Πέμπτης. Σαν να αρχίζουν οι τελικοί αύριο...