Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους, να μην προσεγγίσουν το Ρέντη»

«Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους, να μην προσεγγίσουν το Ρέντη»
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 13:16

Ο τρίτος τελικός του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα (18:30) στο «Μελίνα Μερκούρη», θα γίνει σε κατάμεστο γήπεδο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Με τους «ερυθρόλευκους» να ενημερώνουν τον κόσμο τους αναφορικά με το τι ισχύει για τα εισιτήρια και πώς θα ήταν καλό, όσοι δεν έχουν εισιτήρια, να μην πάνε στο Ρέντη για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Η σχετική ενημέρωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Θρύλου για τον κόσμο του αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του σημερινού 3ου τελικού με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί, παρακαλεί τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους να μην προσεγγίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», προς αποφυγήν της δικής τους ταλαιπωρίας, αλλά και των υπολοίπων. Επίσης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, θα υπάρχει προέλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο».

View this post on Instagram

Eνημέρωση προς τους φιλάθλους του συλλόγου μας! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του σημερινού 3ου τελικού με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί, παρακαλεί τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους να μην προσεγγίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», προς αποφυγήν της δικής τους ταλαιπωρίας, αλλά και των υπολοίπων. Επίσης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, θα υπάρχει προέλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

Θρύλε παίξε γερά...

Θρύλε παίξε γερά...

Κατάμεστο το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κάνει, ξανά, τη διαφορά.