Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο «ιπτάμενος» Ράουβερντινκ! (vid)

MVP ο «ιπτάμενος» Ράουβερντινκ! (vid)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 21:11

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το φετινό πρωτάθλημα μετά την επικράτησή του και στον τρίτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι πήραν το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσαν μια ακόμα χρονιά με τις δύο κούπες στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και League Cup).

Πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Γερούν Ράουβερντινκ. Ο Ολλανδός ακραίος του Θρύλου ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κράτησε εξαιρετικά την υποδοχή του Ολυμπιακού, ενώ και στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ σε ορισμένες περιπτώσεις πήρε την ομάδα πάνω του μιας και ήταν ασταμάτητος επιθετικά.

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του gavros.gr με τον Γερούν Ράουβερντινκ να παίρνει το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος της Volleyleague 2018-19:

Διαβάστε επίσης

«Συγχαρητήρια σε όλους»

«Συγχαρητήρια σε όλους»

«Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ήμασταν δυνατοί και μαχητές»

«Ήμασταν δυνατοί και μαχητές»

Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Γκάβιν Σμιτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Τρέλα» για το 29ο στο Ρέντη! (vids)

«Τρέλα» για το 29ο στο Ρέντη! (vids)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και τους ΓΑΥΡΟΥΣ, για τον τίτλο του πρωταθλητή! Δείτε βίντεο του gavros.gr...

Σήκωσε την κούπα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Σήκωσε την κούπα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο Ρέντη και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.