Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι»

«Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι»
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 00:38

Ευγνώμων για την κατάκτηση όχι μόνο του πρωταθλήματος αλλά και για τον τίτλο του MVP δήλωσε ο Γερούν Ράουβερντινκ.

Ο Ολλανδός ακραίος ήταν πανευτυχής και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ευχαρίστησε την ομάδα για τα συναισθήματα που του προσέφερε, ενώ στα καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι σε άλλο ένα ματς η ομάδα έδειξε την αξία της.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε πίεση αλλά το καλύτερο ήταν ότι συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο τρόπος που κερδίσαμε τα δυο πρώτα σετ, λέει πολλά για την αξία της ομάδας μας και ήταν καθοριστικά για να κερδίσουμε. Χάσαμε μόνο μια φορά φέτος από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και σε αυτό το ματς παλέψαμε.

Δεν ήταν εύκολο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ούτε οι ημιτελικοί με τη Σύρο ήταν εύκολοι που και εκεί δείξαμε το χαρακτήρα μας. Τέλος αυτό που καταφέραμε στα τρία παιχνίδια των τελικών είναι κάτι φανταστικό.

Είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ καλά, από το πρώτο παιχνίδι των τελικών μέχρι σήμερα, τον τελευταίο πόντο. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά σε σημαντικές στιγμές».

Διαβάστε επίσης