Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφιέρωμα της As στον Θρύλο και τον Μουνιόθ!

Αφιέρωμα της As στον Θρύλο και τον  Μουνιόθ!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 15:53

Δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεύτερο πρωτάθλημα για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε τον Θρύλο σε ρεκόρ νικών στην ιστορία της Volleyleague, σε έναν ακόμα τίτλο, σε μια ακόμα «σκούπα» σε σειρά τελικών.

Με την ισπανική εφημερίδα As να κάνει εκτενή αναφορά στον τίτλο που κατέκτησε ξανά ο Μουνιόθ ως προπονητής του Ολυμπιακού. Οι συμπατριώτες του σημειώνουν πώς «ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στον τρίτο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με 3-0 σετ, με 26-24, 25-23 και 25-23, συνεχίζοντας να είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Παίρνοντας παράλληλα τη... ρεβάνς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Μάλιστα, οι Ισπανοί κάνουν αναφορά και στη φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα με τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό στον πάγκο. Γράφοντας αναλυτικά ότι «Ο Ολυμπιακός είχε ρεκόρ 16-2 στην κανονική περίοδο, 2-0 στη σειρά με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά και 3-1 στη σειρά με τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά. Επικράτησε στον πρώτο τελικό με 3-0 σετ και στον δεύτερο, στη Θεσσαλονίκη, με 3-1 σετ, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Στην Κορέα ο Σμιτ

Στην Κορέα ο Σμιτ

Ο Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού θα συνεχίζει την καριέρα του στην Κορεάτικη Κέπκο.