Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω!»

«Θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω!»
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 00:22
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πανευτυχής ήταν ο Ανδρέας Ανδρεάδης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague με τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός των Πειραιωτών μίλησε στο gavros.gr και τόνισε, ότι η ομάδα του απέδειξε ότι είναι καλύτερη από εκείνη του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι οι διοίκηση των Πειραιωτών παίρνει πάντα ξένους παίκτες από το «πάνω ράφι» σε σχέση με τους… μέτριους των Θεσσαλονικέων!

Παράλληλα, εξέφρασε την διάθεσή του ώστε να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό! Και όπως τόνισε: «Είναι ηδονή να σηκώνεις το πρωτάθλημα με την ομάδα που αγαπάς…».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε o Ανδρέας Ανδρεάδης στο gavros.gr

Τα συναισθήματά σου μετά τον τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Είναι ηδονή να το παίρνεις με την ομάδα που αγαπάς και με αυτόν τον τρόπο. Είναι υπέροχος ο κόσμος. Για αυτό παλεύαμε όλη τη χρονιά. Για το πρωτάθλημα, σίγουρα θέλαμε και το κύπελλο αν και εκεί σταθήκαμε κάπως άτυχοι, αν και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Αν ήμασταν πλήρεις θα το είχαμε κατακτήσει. Πεισμώσαμε. Μιλήσαμε και καταφέραμε να κατακτήσουμε το στόχο μας που ήταν το πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολα, εμείς τα κάναμε δύσκολα αλλά στο τέλος και εύκολα όπως το αποδείξαμε στον τρίτο τελικό που στην αρχή των σετ και μέχρι τα μέσα παίζαμε κάπως νωθρά και στο τέλος εκεί που έπρεπε όταν η μπάλα έκαιγε κάναμε τις σωστές ενέργειες και καταφέραμε και πήραμε τα σετ και το πρωτάθλημα».

Δείχνει κάτι το γεγονός ότι όλη τη χρονιά είχατε μια ήττα μόλις από τον ΠΑΟΚ, αυτή στον ημιτελικό του Κυπέλλου;

«Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Όποιος δεν έπαιζε καλά κάποιος άλλος τον βοηθούσε, τον συμπλήρωνε. Είναι πολυτέλεια αυτοί οι παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρό μας Μιχάλη Κουντούρη που βοηθούν και έρχονται αυτοί οι παίκτες και κάνουν τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ παίρνει πάντα μέτριους ξένους παίκτες. Ο Ολυμπιακός πάντα παίρνει καλούς, από το πρώτο ράφι και έτσι κατακτούμε τα πρωταθλήματα».

Και τώρα, τι μπορείς να πεις για του χρόνου;

«Για του χρόνου σίγουρα θέλω να μείνω στην ομάδα. Είναι η ομάδα που αγαπάω. Ε, πιστεύω σε τρεις με τέσσερις μέρες θα ξέρουμε. Αλλά εγώ θέλω να μείνω».

Διαβάστε επίσης