Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Περήφανη η μητέρα του Ζουπάνη!

Περήφανη η μητέρα του Ζουπάνη!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 22:23

Γιορτή της μητέρας σήμερα (12/5). Και με αφορμή αυτό, ας δούμε τι είπε για τον Νίκο Ζουπάνη η μητέρα του. Συγκεκριμένα, η μητέρα του διαγώνιου του Ολυμπιακού απάντησε στις ερωτήσεις του ΠΑΣΑΠ, δηλώνοντας περήφανη!

Αναλυτικά…

Πώς ήταν για εσάς, ως μητέρα, να μεγαλώνετε έναν αθλητή βόλεϊ;

«Ο Νίκος από μικρό παιδί ασχολείτο με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με στίβο και κατέληξε στο beach volley. Στη συνέχεια όμως επέλεξε το βόλεϊ, το οποίο ήταν και πιο οικονομικό για εμάς. Τόσα χρόνια τον στήριξα πολύ σαν μάνα. Ήταν κάτι δύσκολο και για εμάς που δουλεύουμε εδώ στο Βόλο, διότι ο Νίκος δεν πληρωνόταν πουθενά στην αρχή».

Πώς αισθάνεστε που μετά από τόσα χρόνια κόπων, το παιδί σας έχει προοδεύσει στον χώρο του αθλητισμού;

«Σαν μάνα νιώθω περήφανη διότι η στήριξη που του παρείχαμε επειδή του άρεσε πολύ αυτό που έκανε είχε αποτέλεσμα. Το παιδί μου δούλεψε πολύ κι έφτασε εκεί που έφτασε, είμαι πολύ χαρούμενη».

Πώς αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι σας βρίζουν συχνά στο γήπεδο;

«Το πάθος του κάθε οπαδού για την ομάδα του τα κάνει όλα. Εμένα δεν με αγγίζει, εγώ χαίρομαι όταν ο γιος μου κερδίζει και αυτό είναι. Δυστυχώς, αυτά στα γήπεδα υπάρχουν, δεν μπορούμε να κλείσουμε το στόμα σε κανέναν. Θα πρέπει, όμως, να υπάρχει καλύτερη μόρφωση στο γήπεδο. Μάνα είναι μία, κι εκείνοι έχουν μανάδες, πρέπει να το καταλάβουν».

Διαβάστε επίσης