Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάντα στην καρδιά μου ο κόσμος του Ολυμπιακού!»

«Πάντα στην καρδιά μου ο κόσμος του Ολυμπιακού!»
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 18:22

Καλεσμένος στη «Μεγάλη μου Αγάπη» ήταν ο Κώστας Χριστοφιδέλης τη Δευτέρα (13/5), με αφορμή το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τον σπουδαίο αρχηγό του Θρύλου να τονίζει, ότι θα έχει για πάντα στην καρδιά του τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ενώ μίλησε και για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα, στην ραδιοφωνική εκπομπή του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, ο πολύπειρος ακραίος μίλησε…

Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη στον τρίτο τελικό της Volleyleague: «Ήταν πολύ όμορφες στιγμές! Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν μοναδικό και μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα κατακτήσαμε την πολυπόθητη κούπα του πρωταθλητή. Η χρονιά ήταν δύσκολη και αυτό δίνει άλλη ομορφιά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κόσμος όταν γεμίζει το γήπεδο γίνεται ένα με τους παίκτες! Όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ μας έδινε ώθηση, μας εμψύχωνε και βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή των δυο σετ, αλλά και του τίτλου καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Πολύ πιεστική χρονιά, χάσαμε στον ημιτελικό και στερηθήκαμε το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός πάντα επενδύει στην ποιότητα των αθλητών και στο βάθος του ρόστερ. Στα δύσκολα βρίσκει πάντα τις λύσεις και έχει την ποιότητα να διαχειριστεί καταστάσεις! Στεναχωρηθήκαμε για το Κύπελλο, αλλά δεν μας πτόησε συσπειρωθήκαμε και επιστρέψαμε στους τελικούς φτάνοντας σε μια ακόμα κούπα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στην πράξη».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Αυτό που βίωσα από τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν πολύ συγκινητικό στον τελευταίο αγώνα. Μου ζήταγαν να συνεχίζω να παίζω. Το πλήρωμα του χρόνου πάντα φτάνει για όλους, όμως, κάποια στιγμή. Έδωσα τα πάντα, πήρα πάρα πολλά, είμαι γεμάτος, είμαι χαρούμενος! Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει σημασία. Ο κόσμος θα έχει πάντα μια ειδική θέση στην καρδιά μου. Πρώτα θα μιλήσω με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μετά, θα πάρω οποιαδήποτε απόφαση. Νιώθω τυχερός που έζησα μοναδικές στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού και ο σύλλογος μου έδωσε τη δυνατότητα να πανηγυρίσω δυο ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά και να παίξω με συμπαίκτες Έλληνες και ξένους παγκοσμίου κλάσης».

Διαβάστε επίσης

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Η μεγάλη γιορτή των εθνικών μας ομάδων βόλεϊ γίνεται σήμερα, Δευτέρα (13/5) στις 18:00, στην εκδήλωση «All Stars Volley», στην Πετρούπολη. «Παλιοί» VS «Νέοι» για πρώτη φορά στην ιστορία!