Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του βόλεϊ! (pics)

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του βόλεϊ! (pics)
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 18:18

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του βόλεϊ συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) στο κλειστό της Πετρούπολης. Οι παλιές δόξες με τους νυν αστέρες του αθλήματος συναντήθηκαν στο «Ν. Παξιμαδάς» στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. και η Ε.Ο.ΠΕ., με τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό να απολαμβάνει ένα δίωρο βόλεϊ.

Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Ντράκοβιτς, Πολυζώη, Γκιούρδας, Φάκας, Πραγκαλούδη, Χατζηαντωνίου, Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τεντζέρης, Αγγελάκη, Κωστοπούλου, Γκορτσίλα Ε., Χατζηαντωνίου, Γόντικας έσμιξαν με τους διεθνείς Φράγκο, Χριστοδούλου, Κοκκινάκη, Στράντζαλη, Πελεκούδα, Λαμπρούση, Τζούριτς, Βασιλαντωνάκη προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι άνδρες του Γ.Σ. Πετρούπολης, οι οποίοι αναμετρήθηκαν με την Εθνική Παλαιμάχων.

Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο ταμίας Τάκης Καβαλλιεράκης και ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος. Το παρών έδωσε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το προηγούμενο βράδυ. Στο πλευρό του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Νίκο Μπουτσορής και ο Ιταλός στατιστικολόγος Μποϊέρι.

Διαβάστε επίσης