Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά»

«Να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά»
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 20:53

Με χαμόγελα και διάθεση, παρότι ξεκινάει μία δύσκολη προετοιμασία, η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη. Με πρώτο στόχο την άνοδο από το Silver European League στο Golden, αλλά και την διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, οι διεθνείς άρχισαν τη σκληρή δουλειά.

Το «παρών», φυσικά, έδωσαν και βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού. Μεταξύ αυτών και ο κεντρικός και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Πετρέας, ο οποίος δήλωσε:

«Αν και οι περισσότεροι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας με τις ομάδες μας πριν λίγες ημέρες, όλοι μας ερχόμαστε στην Εθνική με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά. Συνεχίζουμε στο ίδιο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε και πέρσι για να πάμε φέτος ακόμα ψηλότερα.

Από την στιγμή που περάσαμε στο Ευρωπαϊκό, ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος, όμως πρώτα έχουμε μπροστά μας το Silver European League. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε, για να προετοιμαστούμε παράλληλα και για το Ευρωπαϊκό. Σιγά-σιγά θα επανέλθουν και τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιους τραυματισμούς και μέρα με την μέρα θα γίνουμε ίδια ομάδα με πέρσι.

Θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, για τον κόσμο που μας βλέπει αλλά και για τους εαυτούς μας».

Διαβάστε επίσης