Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εθνική Γυναικών επισκέφτηκε τους μαχητές της ζωής! (pics, vid)

Η εθνική Γυναικών επισκέφτηκε τους μαχητές της ζωής! (pics, vid)
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 21:46

Δύναμη από τους πραγματικούς μαχητές της ζωής πήραν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) τα κορίτσια της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών. Και αυτό, διότι επισκέφτηκαν τον Συλλόγο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά από επιθυμία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκιγιέρμο Ναράνχο!

Η διοίκηση της ογκολογικής μονάδας Παίδων αποδέχθηκε με χαρά τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και με παρούσα την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, άνοιξε τα δωμάτια με τους μικρούς ήρωες της ζωής!

Οι αθλήτριες της Εθνικής συνάντησαν τα παιδιά, τους μίλησαν, τους μοίρασαν μπάλες και μετάλλια και για περίπου μία ώρα, έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς τους!

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού και πασαδόρος της Ελλάδας δήλωσε:

«Η πραγματική δύναμη και το κουράγιο έρχεται μέσα από τέτοιες στιγμές! Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρεθήκαμε εδώ, μετά την πρωτοβουλία του προπονητή μας κ. Ναράνχο. Ελπίζω να δώσαμε σε αυτά τα παιδιά λίγο χαρά και εμείς πήραμε πολλά μαθήματα για να παλεύουμε για την ζωή μας, όπως και εκείνα».

Διαβάστε επίσης

Ένας Ούγγρος στο Λιμάνι! (vids)

Ένας Ούγγρος στο Λιμάνι! (vids)

Ο σπουδαίος διεθνής ακραίος, Ρόλαντ Γκέργκι, που απέκτησε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, καρφώνει από τα 3,55μ. και μπλοκάρει στα 3,38μ...

Στην Εσθονία η Λαμπρούση!

Στην Εσθονία η Λαμπρούση!

Την Παρασκευή (7/6) τα ξημερώματα (6:50) η αποστολή της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών θα «πετάξει» για το Ταρτού, για την τέταρτη αγωνιστική του Silver European League…

«Βόμβα» Γκέργκι ο Ολυμπιακός!

«Βόμβα» Γκέργκι ο Ολυμπιακός!

Την πρώτη μεταγραφή για την φετινή σεζόν για το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης με την απόκτηση του 26χρονου Ούγγρου διεθνή ακραίου.