Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Χουσάι!

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Χουσάι!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 14:41

Την δεύτερη μεταγραφή του είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Μετά την απόκτηση του Ούγγρου ακραίου Ρόλαντ Γκέρι, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι ώστε να ανακοινώσουν την απόκτηση του επίσης ακραίου Γκασμέντ Χουσάι σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 32χρονος αθλητής είναι από την Αλβανία και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλία και την Τουρ, πανηγυρίζοντας το νταμπλ.

Ο Χουσάι, που είχε εξαιρετική πρόταση κι από την Ρωσία, αλλά για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να πει όχι, όπως και ο Γκέργκι διακρίνεται για την επίθεση του, δεν είναι ιδιαίτερα καλός στη υποδοχή, ενώ σε 18 ματς στην κανονική διάρκεια και 5 στα πλέι οφ είχε 229 πόντους.

Διαβάστε επίσης

«Όλα εξαρτώνται από εμάς!»

«Όλα εξαρτώνται από εμάς!»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας για το σαββατιάτικο (8/6) ματς της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Ανδρών κόντρα στην Ουγγαρία, στο Κάποσβαρ, για την τέταρτη αγωνιστική του Silver European League…

Στην Εσθονία η Λαμπρούση!

Στην Εσθονία η Λαμπρούση!

Την Παρασκευή (7/6) τα ξημερώματα (6:50) η αποστολή της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών θα «πετάξει» για το Ταρτού, για την τέταρτη αγωνιστική του Silver European League…