Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας…»

«Στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας…»
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 08:09

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών νίκησε (3-1) την Εσθονία στο Ταρτού, για την τέταρτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Silver European League. Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς στη διοργάνωση.

Με την κεντρική του Ολυμπιακου, Τζίνα Λαμπρούση, να δηλώνει:

«Η εικόνα που παρουσιάσαμε ήταν εμφανώς πιο βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Με εξαίρεση το τρίτο σετ, όπου κάναμε εύκολα λάθη, γενικότερα δείξαμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση, γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια.

Σίγουρα, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ελαχιστοποιούνται, αλλά με σοβαρότητα συγκέντρωση και εργατικότητα, πιστεύω ότι θα είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας ενόψει των αγώνων του Ευρωπαϊκού».

Διαβάστε επίσης

Σε CEV Cup και CEV Challenge Cup ο Θρύλος…

Σε CEV Cup και CEV Challenge Cup ο Θρύλος…

Συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουν μέρος τη νέα αγωνιστική χρονιά, δήλωσαν οι ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς!»

«Όλα εξαρτώνται από εμάς!»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας για το σαββατιάτικο (8/6) ματς της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Ανδρών κόντρα στην Ουγγαρία, στο Κάποσβαρ, για την τέταρτη αγωνιστική του Silver European League…