Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος δεν επαναπαύεται!

Ο Θρύλος δεν επαναπαύεται!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 22:15

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, λένε. Και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του Ερασιτέχνη. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να θέλουν όλο και περισσότερες επιτυχίες χρόνο με τον χρόνο. Όλο και περισσότερα τρόπαια!

Η χρονιά τελείωσε για όλα τα ομαδικά τμήματα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη. Και, μάλιστα, με ευρωπαϊκό τελικό και, συγκεκριμένα, με την παρουσία της ομάδας πόλο Ανδρών στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League.

Πλέον και οι έξι ομάδες του Ερασιτέχνη «τρέχουν» τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Με πλάνο, φυσικά, να τα «σαρώσουν» όλα και του χρόνου σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Το πλάνο, λοιπόν, είναι ένα. Ομάδες ακόμα πιο δυνατές, πιο ισχυρές! Ομάδες που θα πανηγυρίσουν τα… πάντα εντός ελληνικών συνόρων και θα πρωταγωνιστήσουν και έξω από αυτά.

Η διοίκηση των Πειραιωτών έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, ότι ξέρει καλά από προγραμματισμό και σχεδιασμό. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, δεν θεωρείται… τυχαία ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη!

Και το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, οι άνθρωποι του Θρύλου θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συνεχιστεί η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία. Δυνατά «χτυπήματα» στο μεταγραφικό παζάρι, για να ζήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού θρυλικές στιγμές και του χρόνου.

Ήδη έχουν γίνει μερικές δυνατές κινήσεις, όπως του Ρολάντ Γκέργκι και του Μίχαλ Φίνγκερ στο βόλεϊ Ανδρών, της Άννα Γιουρτσένκοβα στο μπάσκετ Γυναικών και του Χάρη Μάλλιου στο χάντμπολ. Και έπεται συνέχεια!

Το σίγουρο είναι ένα. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη σπουδαία διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη και τη μεγάλη συνεισφορά του κόσμου, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, θα είναι ακόμα πιο δυνατός την επόμενη σεζόν.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται!

Διαβάστε επίσης