Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζωντανή» για την πρώτη θέση η Εθνική!

«Ζωντανή» για την πρώτη θέση η Εθνική!
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 01:20

«Ζωντανή» για την πρώτη θέση στον όμιλο του Silver European League είναι η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, καθώς νίκησε με 3-0 σετ την Βοσνία στο κλειστό του Ρέντη. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό του θεσμού!

Με «όπλο» την επίθεση και την σοβαρότητα και στα τρία σετ, η Ελλάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και με πρώτο σκόρερ τον πρώην, πλέον, διαγώνιο του Ολυμπιακού, Νίκο Ζουπάνη, πέτυχε με σχετική άνεση τον στόχο της, δηλαδή σε νίκη χωρίς απώλεια σετ!

Το ίδιο σκορ θα επιζητήσει και το Σάββατο (15/6) στο Σαράγεβο, ελπίζοντας σε απώλεια σετ της Αυστρίας από την Ουγγαρία, για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου στη διοργάνωση.

Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-17

ΕΛΛΑΔΑ: Ζουπάνι 20 (72% επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Στιβαχτής 1 (1 άσσος), Πετρέας 3 (60% επ.), Κοκκινάκης 8 (42% επ., 43% υπ.), Τακουρίδης 3 (1 μπλοκ), Φράγκος 14 (53% επ., 2 μπλοκ, 3 άσσοι) (λίμπερο Ζήσης, 62% υποδοχή) Δαρίδης, Κοτζάι, Ράπτης, Βουλκίδης.

Βοσνία: Ντίντοβιτς 2, Γκάγκιτς 4, Τσόλο 5, Οσμάνοβιτς 5, Ρίστιτς 4, Λ. Σορμάζ (λίμπερο Λούκιτς, 40% υποδοχή, Γιάνγιτς 50% υποδοχή), Ν .Σορμάζ 1, Πόποβιτς, Βούκοβιτς 4, Βίντοβιτς 1, Μιλοβάνοβιτς 6.

Διαβάστε επίσης

Γουστάρει Θρύλο ο Τερβαπόρτι! (pic)

Γουστάρει Θρύλο ο Τερβαπόρτι! (pic)

Όπως στις δηλώσεις του, έτσι και μέσω των social media, ο Φινλανδός πασαδόρος εξέφρασε τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού…

«Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα η Γιώτα»

«Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα η Γιώτα»

Η διεθνής διαγώνια Βασιλαντωνάκη δήλωσε, ότι η νίκη (3-1) της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Γυναικών κόντρα στην Εσθονία, είναι αφιερωμένη στην κεντρική του Ολυμπιακού και άτυχη της σεζόν…

Νίκη αφιερωμένη στην Γιώτα!

Νίκη αφιερωμένη στην Γιώτα!

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών νίκησε με 3-1 σετ την Εσθονία στο Βραχάτι, για το Silver European League, αφιερώνοντας την νίκη στην άτυχη της σεζόν, την κεντρική του Ολυμπιακού…