Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

«Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 19:59

Πανευτυχής για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό τόνισε πως είναι ο Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο 20χρονος ταλαντούχος κεντρικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» δεν έκρυψε την τεράστια χαρά του, ενώ τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Στόχος και αυτή τη σεζόν είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να δημιουργήσει όλη αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα με τον τρόπο που ξέρει».

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Παπαλεξίου!

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Παπαλεξίου!

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο ταλαντούχο κεντρικό, ο οποίος έριξε «άκυρο» στον ΠΑΟ για τους «ερυθρόλευκους».