Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Παπαλεξίου «ακολούθησε» Πετρέα και Ζακχαίου!

Ο Παπαλεξίου «ακολούθησε» Πετρέα και Ζακχαίου!
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 00:05

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, καθώς και ο κορυφαίος πολυαθλητικός στον πλανήτη. Με τον Θρύλο να απέχει… έτη φωτός μακριά από κάθε άλλο σωματείο στην χώρα.

Πόσω δε μάλλον στον Ερασιτέχνη, όπου τα τελευταία εννιά χρόνια, με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη σπουδαία διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη και τη συνεισφορά του κόσμου με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, έχει… εκτοξευτεί. Έχει «ξεφύγει» από τα ελληνικά σύνορα, πανηγυρίζοντας συνεχώς επιτυχίες και διακρίσεις στην Ευρώπη!

Κάτι που δεν είναι μυστικό. Και το γνωρίζουν ακόμα καλύτερα αυτοί που το ζουν καθημερινά. Που βιώνουν καθημερινά από «μέσα» τι σημαίνει… Πειραιάς! Τι σημαίνει οργάνωση. Τι σημαίνει καλό κλίμα. Τι σημαίνει υγιής ομάδα, τόσο οικονομικά όσο και γενικότερα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, δηλαδή, που φορούν τα ερυθρόλευκα, ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται. Και είναι αλήθεια, ότι οι Πειραιώτες δεν συγκρίνονται με άλλον στην Ελλάδα. Δεν… υπάρχει σύγκριση. Και αυτό αποδεικνύεται και με τις «αμέτρητες» κούπες κάθε αγωνιστική σεζόν.

Γιατί, λοιπόν, ένας αθλητής ή μια αθλήτρια του Ολυμπιακού να μπει σε σκέψεις να «μετακομίσει» σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα; Γιατί να το κάνει ο Γιώργος Παπαλεξίου; Γιατί να το κάνουν οι Γιώργος Πετρέας και Κατερίνα Ζακχαίου;

Όπως γράψαμε στο gavros.gr, ο Παπαλεξίου έριξε «πόρτα» στον Παναθηναϊκό! Κάτι που έκανε και ο Πετρέας στον ΠΑΟΚ, καθώς και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και η Ζακχαίου.

Αμφότεροι, λοιπόν, παρέμειναν στον σύλλογο που τους παρέχει τα… πάντα. Ό,τι χρειάζονται! Στον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης