Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σταματάει ο σχεδιασμός

Δεν σταματάει ο σχεδιασμός
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 16:39

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού από τον Ερασιτέχνη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με γνώμονα την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Η αρχή φυσικά έγινε από την ανανέωση του προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο διαδοχικών πρωταθλημάτων.

Στη συνέχεια υπήρξαν οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ούγγρο ακραίο Ρόλαντ Γκέρκι, ο οποίος έχει αρκετές παραστάσεις από το εξωτερικό, ενώ σε ηλικία 26 ετών έχει ήδη 167 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Μετά ήταν η ώρα για τον Τσέχο διαγώνιο Μίχαν Φίνγκερ ο οποίος την περυσινή χρονιά με το εθνόσημο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό λιγκ.

Τέλος η τελευταία μεταγραφή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι ο δεύτερος ακραίος ο Γκαζμέντ Χουσάι, που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με την Τουρ.

Ωστόσο είχαμε και τις ανανεώσεις. Τον... χορό άνοιξε ο βασικός πασαδόρος της περσινής σεζόν Έμι Τερβαπόρτι, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Όσο περνούν οι μέρες το παζλ της φετινής ομάδας θα ολοκληρώνεται και έτσι στη συνέχεια ο Θρύλος θα ετοιμαστεί για να ξεκινήσει τις προπονήσεις του ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Ενθουσιασμένη η Κακουράτου! (pic)

Ενθουσιασμένη η Κακουράτου! (pic)

Η νέα λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την τεράστια χαρά της για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα.