Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το πιστεύαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, τώρα κοιτάμε μπροστά»

«Το πιστεύαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, τώρα κοιτάμε μπροστά»
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 14:11

Εκτός τελικού του Silver European League έμεινε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, μετά την εκτός έδρα ήττα από τη Σλοβενία με 3-2 σετ, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Τα «γαλανόλευκα» κορίτσια «πάλεψαν», τα έδωσαν όλα, ωστόσο «λύγισαν» στο τάι μπρέικ και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αλλά και της εθνικής ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου στις δηλώσεις της τόνισε ότι πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοιτάει μπροστά.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, αν και δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Σλοβενία, και αυτό ακριβώς πρέπει να κρατήσουμε, την επιστροφή μας στο ματς, αλλά και την ψυχή που βγάλαμε στον αγώνα.

Εμείς το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε στο γήπεδο, αλλά στο τέλος δε το καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά, και θα δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πανέτοιμες στο Ευρωπαϊκό».

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφερε η εθνική Γυναικών…

Δεν τα κατάφερε η εθνική Γυναικών…

Δεν πέρασε στον τελικό του Silver European League η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, αφού ηττήθηκε από τη Σλοβενία με 3-2 σετ, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου...