Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό»

«Να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 21:06

Στην ομάδα της καρδιάς του παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Πετρέας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ο διεθνής κεντρικός του Θρύλου θα συνεχίσει να φοράει την αγαπημένη του ερυθρόλευκη, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του, μη κρύβοντας και την πολύ μεγάλη χαρά που θα συνεχίσει να βλέπει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας, τονίζοντας ότι θα κάνει εκείνος και οι συμπαίκτες του τα πάντα, ώστε να συνεχίσουν να τους κάνουν χαρούμενους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα είναι κάτι που το ήθελα και εγώ και από ότι φάνηκε και η διοίκηση του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θα χαρώ πολύ που θα συνεχίσω να βλέπω τους φιλάθλους μας και ελπίζω να τους κάνουμε και φέτος χαρούμενους, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στον Θρύλο ο Πετρέας!

Παραμένει στον Θρύλο ο Πετρέας!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.