Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό ως λίμπερο…»

«Στον Ολυμπιακό ως λίμπερο…»
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 08:32

Την επιστροφή του στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης σε συνέντευξη του στην Nova. Με τον διεθνή βολεϊμπολίστα να τονίζει ότι θα αγωνίζεται ως λίμπερο στον Θρύλο και όχι ως ακραίος, όπως παλιότερα.

Συγκεκριμένα, ο Κοκκινάκης δήλωσε: «Κοίταξε, στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο, θα αγωνιστώ ως λίμπερο την ερχόμενη σεζόν. Στην Εθνική ό,τι χρειαστεί θα το κάνω. Θα πιούμε ένα καφεδάκι με τον κόουτς, θα μιλήσουμε κι επαναλαμβάνω πως ό,τι χρειαστεί θα το κάνω…».

Και πρόσθεσε: «Το πέρασμα μου από την Γαλλία με βοήθησε πολύ. Με έκανε να αισθανθώ πιο σίγουρος για τον εαυτό μου, μου έδωσε αυτοπεποίθηση, μου έδωσε να καταλάβω ότι κάνω κάτι που αγαπώ και πως κάθε μέρα που περνάει να την βλέπω ξεχωριστά. Να δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου, για τη νίκη, για μένα».

Ενώ για την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στον τελικό του Silver European League, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ξαναπώ ότι η Εθνική και παλαιότερα και πρόσφατα έφτασε κοντά σε επιτυχίες, έχασε προκρίσεις για ένα ματς, ένα σετ, ένα πόντο. Δεν θέλαμε να ξαναγίνει. Πεισμώσαμε πολύ και αυτό ήταν το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας! Το πείσμα έφερε αυτό που ήθελαν όλοι. Στόχος είναι να είμαστε ομάδα, να το απολαμβάνουμε, να δουλεύουμε και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στον Θρύλο ο Πετρέας!

Παραμένει στον Θρύλο ο Πετρέας!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.