Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα «βαθιά» ο Θρύλος από το ξεκίνημα…

Στα «βαθιά» ο Θρύλος από το ξεκίνημα…
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 - 00:20

Το «εμπόδιο» που θα κληθεί να ξεπεράσει για την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Cup έμαθε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Με τους Πειραιώτες να στέκονται άτυχοι, καθώς «έπεσαν» στους «32» του ευρωπαϊκού θεσμού με την παντοδύναμη και πολύπειρη Μόντενα.

Η ιταλική ομάδα θεωρείται εκ των κορυφαίων και πιο ιστορικών στο παγκόσμιο βόλεϊ! Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετρούν 12 πρωταθλήματα, 12 Κύπελλα και τέσσερα Super Cup στην Ιταλία, καθώς και 13 ευρωπαϊκά και, συγκεκριμένα, τέσσερα CEV Champions League, τρία CEV Cup, πέντε CEV Challenge Cup και ένα CEV Super Cup. Καταλαβαίνετε, δηλαδή, για τι δύναμη πρόκειται!

Πέρυσι, μάλιστα, κατέκτησε την τέταρτη θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, την Serie A. Ενώ διαθέτει αθλητές όπως ο Ματ Άντερσον και ο Ιβάν Ζαΐτσεβ!

Ωστόσο, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ μπορεί να τα καταφέρει. Θρύλος είναι και μπορεί!

Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Ιταλούς στις 10-12/12 στο κλειστό του Ρέντη, ενώ θα τους αντιμετωπίσουν ξανά στις 17-19/6 στην ιταλική πόλη Μόντενα...

Διαβάστε επίσης

Έχασε την ευκαιρία η Εθνική…

Έχασε την ευκαιρία η Εθνική…

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Ρουμανία στο κλειστό του Ρέντη, στον πρώτο τελικό του Silver European League…