Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα προτιμούσα τη Μόντενα στον τελικό…»

«Θα προτιμούσα τη Μόντενα στον τελικό…»
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 22:44

Με την παντοδύναμη και ιστορική Μόντενα «έπεσε» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του CEV Cup. Με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να δηλώνει αισιόδοξος για τον Θρύλο, παρά την μεγάλη ποιότητα των Ιταλών.

Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, τόνισε στις δηλώσεις του, ότι θα προτιμούσε να συναντήσει την ιταλική ομάδα στον τελικό του θεσμού!

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Πειραιωτών υπογράμμισε:

«Θα προτιμούσα να παίξουμε κόντρα στη Μόντενα στον τελικό του CEV Cup, αλλά δυστυχώς, θα παίξουμε στην αρχή. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ωραία παιχνίδια για το σύλλογο και τους παίκτες μας! Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μην τελειώσει το ταξίδι μας στο CEV Cup το Δεκέμβριο.

Η Μόντενα διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου που έχουν κερδίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μεγάλο μπάτζετ. Ωστόσο, όπως πάντα, η ομάδα μας πιστεύει και θα παλέψει μέχρι τον τελευταίο πόντο».

Διαβάστε επίσης

Έχασε την ευκαιρία η Εθνική…

Έχασε την ευκαιρία η Εθνική…

Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Ρουμανία στο κλειστό του Ρέντη, στον πρώτο τελικό του Silver European League…