Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέντε «ερυθρόλευκοι» στην Ρουμανία!

Πέντε «ερυθρόλευκοι» στην Ρουμανία!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 08:08

Το Σάββατο (29/6) το πρωί (08:40) θα αναχωρήσει για την Ρουμανία η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, για τον δεύτερο τελικό του Silver European League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με απευθείας πτήση, θα μεταβεί στο Βουκουρέστι και από εκεί, οδικώς μέχρι την Αλεξάνδρεια. Εκεί όπου την Κυριακή (30/06, 17:00) θα διεξαχθεί ο τελικός που θα κρίνει τον νικητή της διοργάνωσης!

Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα, μετά την ήττα στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη με 3-2 σετ, θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ, το τρόπαιο θα κριθεί στο «χρυσό» σετ. Ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Ρουμανία θα κατακτήσει την πρώτη θέση και το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Golden European League.

Όσον αφορά στην «γαλανόλευκη» αποστολή, απαρτίζεται και από πέντε αθλητές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κώστα Στιβαχτή, τον Μενέλαο Κοκκινάκη, τον Γιώργο Πετρέα, τον Γιώργο Παπαλεξίου και τον Θεολόγο Δαρίδη…

Η αποστολή:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Κώστας Στιβαχτής.

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Ανέστης Δαλακούρας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανδρέας Φράγκος.

Κεντρικοί: Θοδωρής Βουλκίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνης, Γιώργος Τζιουμάκας.

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης.

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»

Οι δηλώσεις του Πετρέα, για τον δεύτερο τελικό του Silver European League, ανάμεσα στην εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών και τη Ρουμανία, την Κυριακή (30/6) στο Βουκουρέστι…