Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»

«Στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου!»
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 20:10

Για τον δεύτερο τελικό του Silver European League, ανάμεσα στην εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών και τη Ρουμανία, την Κυριακή (30/6) στο Βουκουρέστι, μίλησε ο Γιώργος Πετρέας σε συνέντευξη που παραχώρησε. Με τον κεντρικό του Ολυμπιακού να τονίζει, ότι η Ελλάδα μπορεί να ανατρέψει την ήττα (3-2) που υπέστη στον πρώτο τελικό.

Αρχικά, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε: «Ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει, όταν μπήκαμε στη διοργάνωση του Silver European League. Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό, αλλά όταν είσαι σε έναν τελικό το μόνο που θέλεις και σκέφτεσαι πλέον είναι να κατακτήσεις το τρόπαιο. Αυτό θέλουμε και εμείς, να φτάσουμε ως το τέρμα».

Και πρόσθεσε: «Τώρα, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα της Ρουμανίας! Τους αντιμετωπίσαμε, μπορεί να χάσαμε, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Και μάλιστα, δεν κάναμε ούτε το παιχνίδι που είχαμε συνηθίσει. Όπως δηλαδή παρουσιαστήκαμε σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε στον όμιλο. Θα είναι ένα παιχνίδι σκληρό, θα έχουμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να περιορίσουμε την ενέργεια των Ρουμάνων και να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση».

Για την έδρα, ανέφερε: «Όταν χρειάστηκε πήγαμε στην Βοσνία και νικήσαμε 3-0 σετ σε μια εξίσου δυνατή έδρα. Το ότι ο επαναληπτικός τελικός θα διεξαχθεί στη Ρουμανία δεν σημαίνει κάτι για εμάς! Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική μας, ο Πετρέας είπε: «Να είμαστε καλύτεροι σε σέρβις, μπλοκ, άμυνα και να είμαστε λίγο ποιο έτοιμοι στην υποδοχή των σέρβις των αντιπάλων. Στην επίθεση ήμασταν καλοί και πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο».

Με τον διεθνή κεντρικό να καταλήγει, λέγοντας: «Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη. Με νίκη σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία μας στο χρυσό σετ ή εάν πάρουμε τη νίκη με καθαρό σκορ θα φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Θα παλέψουμε κάθε φάση, κάθε πόντο ξεχωριστά και στο τέλος πιστεύω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Πέντε «ερυθρόλευκοι» στην Ρουμανία!

Πέντε «ερυθρόλευκοι» στην Ρουμανία!

Στιβαχτής, Κοκκινάκης, Πετρέας, Παπαλεξίου και Δαρίδης στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ Ανδρών για τον δεύτερο τελικό του Silver European League…